Zingen bij de afwas

Zingen bij de Afwas : Komische Retro Show gaan we terug naar de tijd waarin afwassen nog heel gewoon was. Iedere dag verdwenen hele stapels vuile vaat in het hete sop. Onder luid gezang werd de klus geklaard. Achter het aanrecht passeerde het ene na het andere lied de revue. Met de komst van de vaatwasser verdween in veel gezinnen deze oergezellige traditie.

Beschrijving Zingen bij de afwas

In ‘Zingen bij de Afwas’ kunt u de 70-er jaren herbeleven. Over Pelleboer, Fred Emmer, Boer Koekoek en Benzinebonnen Met een heerlijke mix van muziek en humor wordt het publiek getrakteerd op een ouderwets avondje amusement.

Komische Retro Show

Het decor bestaat onder andere uit een groot scherm waarop oude beelden worden getoond, waarmee herkenbaarheid is gegarandeerd en die het publiek meteen in de juiste stemming brengt. Tevens wordt het scherm gebruikt ter ondersteuning van tal van visuele grappen. De liedjes, geluidsfragmenten en anekdotes doen de rest. Het herkenbare repertoire wordt afgewisseld met lachwekkende conferences waarin herinneringen worden opgehaald aan de jaren ’70, zoals het winnen van het Eurovisiesongfestival, Jan Pelleboer, de twee WK finales, Fred Emmer en de introductie van de Bouquet Reeks.

Zingen bij de afwas boeken bij Bemo Entertainment

Zingen bij de afwas brengt de sfeer er goed in tijdens een feestavond (of middag). Zingen bij de Afwas is inmiddels tijdens diverse gelegenheden gespeeld, van dorpsfeest, personeelsfeest en vrijwilligersfeest tot een feest van Vrouwen van Nu. Ook voor bedrijven en bruidsparen die hun 40 jarig jubileum vieren is het natuurlijk erg leuk om op een originele manier terug te gaan naar de begintijd.

Beeld & Geluid

Boekinginformatie

Prijs (vanaf)

Prijs op aanvraag

Tijdsduur

2x 45 minuten

Bezetting

1 persoon

Geluid

Inclusief geluid en decor. Exclusief reiskosten

Heb je vragen voor ons?

Wij staan klaar voor jouw vragen, bel of mail ons. Bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 – 18:00 uur

Offerte Zingen bij de afwas aanvragen

Gegevens optreden

Bemo Entertaiment | Uw Feest, Onze Zorg!

Hoe werkt het?

1. Maak je keuze

Ruim aanbod artiesten/bands en DJ’s

2. Check beschikbaarheid

Wij kijken of jouw artiest op jouw datum beschikbaar is

3. Bekijk offerte

Je ontvangt van ons een overeenkomst van de gemaakte afspraken

Offerte aanvragen bij Bemo Entertainment

Wil je een vrijblijvende (gratis) offerte van BEMO ontvangen, beschikbaarheid opvragen, een vrijblijvende optie in de agenda van BEMO en plaatsen of BEMO gelijk boeken?

Neem contact op met BEMO Entertainment

Wij telefonisch bereikbaar tussen 09.00 uur en 18.00 uur.

Wij helpen je graag verder!

Bij BEMO boek je direct, snel en voor de laagste prijs!

Bel of stuur ons een e-mail: