We houden van een bruisend feestje!

Of het nu een klein of groot feest is, we genieten altijd van de gezelligheid. Wij helpen u graag!

Over Bemo Entertainment

Voor de meeste mensen is het regelen van een band of artiest geen dagelijkse bezigheid. Ze weten daarom ook niet goed waar ze op moeten letten, en wat voor hen belangrijk is. Vaak roept dit vragen op als: Is die band wel geschikt voor mijn feest? Waar krijg ik mee te maken als ik een artiest gevonden heb.

Of u nu een verjaardag viert, bruiloft geeft, dorpsfeest houdt of personeelsfeest organiseert elk feest is anders. Voor elk feest is ander entertainment nodig. Daarom is elke bekende of onbekende artiest gewoon bij ons te boeken.

Wild Romance (2)
Kanaalrock (2)

Band of entertainment boeken?

Wat doe ik als de band uitvalt? Dit en nog meer, zijn vaak veel voorkomende vragen. Door onze jarenlange ervaring in de amusementswereld en de vele contacten met o.a. collega-artiesten, zaalhouders, geluidsbedrijven en boekingskantoren menen wij u op veel vragen een gepast antwoord te kunnen geven.

”We hebben Billboard geboekt voor een feestje en we kunnen alleen maar positief zijn over de services die ze hebben verleend. De band was geweldig en de muziek was precies wat we wilden. De band was professioneel en ze wisten precies hoe ze een feestje moesten maken. We zijn zeer tevreden zeker een aanrader.”

5/5

Hans & Linda

Borger

”Voor onze trouwerij hebben een artiest geboekt . De muziek was perfect, de sfeer was warm en de uitvoering was professioneel. We zouden de artiest zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar entertainment van topkwaliteit. Bedankt Benny”

5/5

Laurens & Melissa

Dalfsen

”We hebben een band geboekt bij Bemo voor onze evenementen en we waren zeer tevreden met de services. De communicatie was duidelijk en er werden afspraken gemaakt. De productie, sound en licht waren perfect gecoördineerd.”

5/5

Luuk

Hoogeveen

Benieuwd naar de
mogelijkheden?